Головна Новини Світ ЄС ЄС офіційно схвалив відкриття кордонів для туристів з третіх країн
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС офіційно схвалив відкриття кордонів для туристів з третіх країн

Європа відкриє кордони для туристів з третіх країн, які пройшли повний курс вакцинації

20 травня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Європейський союз офіційно схвалив відкриття кордонів для туристів з третіх країн. Проте, безпроблемно потрапити до Європи можна буде тільки туристам, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу. Дану інформацію надав представник Європейської комісії під час брифінгу.

ЄС офіційно схвалив відкриття кордонів для туристів з третіх країн

Европа схвалила відкриття кордонів для туристів з третіх країн. Фото: cdnimg.rg.ru

Окрім того, Європейський союз послабить карантинні вимоги та розширить  список країн, до яких не будуть застосовуватися жорсткі правила при перетині кордону.

Рішення має бути найближчим часом затверджене Радою ЄС.

"Разом з тим, щоб зменшити ризик поширення штамів коронавирусу в ЄС, Рада погодила новий надзвичайний механізм припинення, який дозволить країнам-членам діяти швидко і скоординовано", – підкреслив представник.

Нагадаємо, що Європейський Союз введе паспорти вакцинації проти COVID-19 для туристів із другої половини червня. Тоді туристи зможуть вільно подорожувати, пересуватися без карантину, якщо доведуть, що побороли коронавірус, зробили щеплення або мають негативний результат тесту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше виконавчий директор Української Асоціації туристичних агентств (УАТА) Павло Григораш поділився думкою про те, як змінився туризм під час пандемії коронавірусу, а також про те, які зміни можуть очікувати його в майбутньому. Його думку можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Україна і Туреччина підписали меморандум про поглиблення співпраці в галузі туризму. Як експерти оцінюють для порталу значення цього документа, дізнавайтеся в нашому ексклюзивному матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини