Головна Новини Світ ЄС ЄС введе "екстрені заходи", якщо угоди по Brexit не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС введе "екстрені заходи", якщо угоди по Brexit не буде

ЄС повинен підготуватися до всіх варіантів, заявили в Єврокомісії

10 грудня 2020, 12:53
Поділіться публікацією:

Європейський Союз у четвер, 10 грудня, опублікував список "екстрених заходів" у сфері рибальства, безпеки польотів, автомобільного і повітряного транспорту на випадок, якщо йому не вдасться укласти торговельну угоду Brexit зі Сполученим Королівством. Про це пише Le Figaro.

ЄС введе "екстрені заходи", якщо угоди по Brexit не буде

Глава Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен

"Немає гарантії, що у разі досягнення домовленості буде набуття нею чинності в строк. Наш обов'язок — підготуватися до всіх варіантів, в тому числі до відсутності угоди зі Сполученим Королівством 1 січня 2021 року", — пояснила на наступний день після зустрічі з Джонсоном президент Європейської Комісії Урсула фон дер Ляйен.

Нагадаємо, фермери в Бельгії принесли десятки пар гумових чобіт під будівлю Єврокомісії в центрі Брюсселя, щоб висловити протест проти загальноєвропейської політики в сільському господарстві.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що шведське парламентська більшість виступає за вступ в НАТО як можливий варіант політики безпеки, вперше після того, як крайня права партія шведських демократів змінила позицію по військовому альянсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини