Головна Новини Світ ЄС Міністри закордонних справ ЄС проведуть термінову зустріч: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністри закордонних справ ЄС проведуть термінову зустріч: що відомо

21 вересня президент РФ Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію

21 вересня 2022, 22:58
Поділіться публікацією:

Очільники зовнішньополітичних відомств країн-учасниць Європейського Союзу збираються на термінову зустріч, що має відбутися 21 вересня, вечері. А все через заяви Путіна про часткову мобілізацію. Про це повідомляє Reuters , посилаючись на поінформованих дипломатів.

Міністри закордонних справ ЄС проведуть термінову зустріч: що відомо

Міністри закордонних справ ЄС проведуть термінову зустріч (фото з відкритих джерел)

Відомо, що наразі усі дипломати знаходяться у Нью-Йорку, де проходить щорічна сесія Генеральної Асамблеії ООН.

 Поки більше подробиць про зустріч дипломатів ЗМІ не отримали.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лавров знову виступив з погрозами. Очільник дипломатичного відомства Росії Сергій Лавров знову взявся погрожувати США. Він заявив, що нібито  американські найманці беруть участь у війні на боці ЗСУ.  І вони ніби мають інформацію Відтак Америка  "може стати стороною конфлікту". Лавров звинувати США, що з американської зброї нібито обстрілюють російської території.  

Також "Коментарі" писали про те, що Байден розповів світовим лідерам, що РФ хоче зробити з Україною. Американський президент під час свого виступу в ООН заявив, що РФ хоче повністю знищити Україну та масово вбиває українців. Джо Байден сказав, що в світових лідерів від жахів, які росіяни творять в Україні, має холонути кров. Таку заяву він зробив, виступаючи на Генасамблеї ООН.  Президент США наголосив, що Путін взагалі заперечує існування української держави. Саме тому його метою є тотальне знищення України та вбивство її громадян. Через це російська армія б'є по школах, вокзалах, лікарнях та житлових будинках українців.  Окрім цього, у своєму виступі Джо Байден згадав вбитих та закатованих українців, яких знаходять у братських могилах на звільнених територіях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини