Головна Новини Світ ЄС Напад Ірану на Ізраїль: до кого ЄС звернувся із закликом
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад Ірану на Ізраїль: до кого ЄС звернувся із закликом

Євросоюз засудив напад Ірану на Ізраїль

сьогодні, 08:40
Поділіться публікацією:

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що Євросоюз засуджує напад Ірану на Ізраїль та закликає до негайного припинення вогню на Близькому Сході. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Боррель написав у соцмережі Х (Twitter).

Напад Ірану на Ізраїль: до кого ЄС звернувся із закликом

Європейський Союз. Фото: з відкритих джерел

Топ-дипломат Євросоюзу зазначив, що ЄС рішуче засуджує напад Ірану на Ізраїль.

"Небезпечний цикл нападів та відплати ризикує вийти з-під контролю. Необхідне негайне припинення вогню у всьому регіоні", — висловився Жозеп Боррель.

Європейський Союз залишається повністю відданим своєму внеску у запобігання регіональній війні, додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 1 жовтня Іран здійснив масований ракетний обстріл Ізраїлю, запустивши понад 400 ракет зі своєї території. Про це повідомляють Збройні сили Ізраїлю (ЦАХАЛ) та The Jerusalem Post.

ЦАХАЛ звернувся до населення із закликом дотримуватися вказівок командування тилу та негайно сховатися у захищених місцях після оголошення повітряної тривоги. Військові попередили, що вогонь з боку Ірану може мати широкомасштабний характер, і що загроза залишається серйозною.                                                              

"Закликаємо населення дотримуватися вказівок командування тилу. Почувши сирену, ви повинні увійти до захищеного місця і залишатися там до наступних вказівок", — йдеться у повідомленні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 1 жовтня Іран здійснив ракетну атаку на Ізраїль. Проте вона провалилася. Таку заяву зробив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, повідомляє "Reuters".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини