Головна Новини Світ ЄС Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні: "росіяни не програють"
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні: "росіяни не програють"

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Україна не зможе перемогти Росію на полі бою.

26 листопада 2023, 17:17 comments1492
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вчергове заявив, що Україна не зможе перемогти Росії у війні. За словами угорського політика у Москві не буде змін, тому реальність така, що "росіяни не програють" у війні.

Орбан зробив нову скандальну заяву щодо війни в Україні: "росіяни не програють"

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан про війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан заявив, що Захід правильно відреагував на російську окупацію українських територій у 2014 році. Прем'єр-міністр Угорщини вказав, що мінські угоди та замороження війни на Донбасі є "стратегічно вірним" рішенням Заходу.

Орбан додав, що допомога Україні після початку повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році є "стратегічно хибним" рішенням Європейського Союзу.

"Там, де ми зараз знаходимося, очевидно, що на передовій українці не переможуть. На полі бою немає рішення. Росіяни не програють. Політичних змін у Москві не буде. Це реальність", — повідомляє слова Орбана представник уряду Угорщини Золтан Ковач у соціальній мережі X.

Нагадаємо, що Угорщина постійно блокує рішення ЄС про допомогу Україні, а прем'єр-міністр Віктор Орбан закликає зняти санкції з Москви та припинити війну в Україні відавши окуповані території Росії.

Раніше портал "Коментарі" писав про рішення уряду Віктора Орбана провести в Угорщині референдум щодо України. Головним питанням буде, чи підтримують угорці вступ України до Європейського Союзу. Як повідомляють місцеві ЗМІ, Орбан нібито планує під час референдуму влаштувати велику пропагандистську кампанію проти України. Основна ідея — це звинуватити ЄС, який нібито надає Києву гроші для війни, які мали б піти на Угорщину.

Також "Коментарі" повідомляли, що Угорщина відправила Україні допомогу. Стало відомо, що саме надійшло від уряду Орбана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 листопада 2023, 18:36

Зараз біснуваті корумповані бюджетники, які харчуються коритом, піднімуть вереск.


Новини