Головна Новини Світ ЄС Планував поставити нас на коліна: у ЄС розповіли про битву, яку вже програв Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Планував поставити нас на коліна: у ЄС розповіли про битву, яку вже програв Путін

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн заявила, що президент РФ Путін програв енергетичну битву, шантаж Європи не спрацював

17 березня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

План президента Росії Володимира Путіна, щоб шантажувати всю Європу скороченням постачання енергоносіїв остаточно провалився. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробила президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн під час візиту на газову платформу Troll A біля західного узбережжя Норвегії, пише "Spiegel".

Планував поставити нас на коліна: у ЄС розповіли про битву, яку вже програв Путін

Урсула фон дер Ляйєн. Фото: з відкритих джерел

"Путін явно програв енергетичну битву, яку він розпочав, та його шантаж не спрацював", — зазначила Урсула фон дер Ляйєн.

Вона додала, що тепер ЄС отримуватиме набагато більше енергії від таких союзників, як Норвегія та США.

Крім того, за її словами, Європа інвестувала значні кошти у відновлювані джерела енергії та скоротила споживання енергії на 20%.

"Тож якщо президент Путін планував поставити нас на коліна, він досяг абсолютно протилежного. Сьогодні ми сильніші і незалежніші, ніж будь-коли", — сказала вона.

Фон дер Ляйєн у п'ятницю прибула разом із генсеком НАТО на бурову платформу в Північному морі, щоб обговорити безпеку постачання енергоресурсів та інфраструктури.

Читайте на порталі "Коментарі" — новий рекорд: стало відомо, скільки снарядів країни Євросоюзу можуть передати Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з олігархами країни-агресора намагався виправдати війну в Україні та закликав вкладати гроші у Росії. При цьому навіщось видав радянську частівку про дівчинку-приспівочку, яка не знає, але любить Леніна. Що можна сказати про цю зустріч? Чи залишився в олігархів простір для маневру з огляду на те, як усіх затаврував цією війною Путін? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

17 березня 2023, 19:07

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини