Головна Новини Світ ЄС Посли ЄС не змогли затвердити нові санкції проти РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Посли ЄС не змогли затвердити нові санкції проти РФ: подробиці

Минулого тижня Єврокомісія запропонувала нові санкції проти Росії

3 жовтня 2022, 22:22
Поділіться публікацією:

3 жовтня під час зустрічі послів ЄС в Брюселі щодо восьмого пакета санкцій проти Росії, одностайне рішення не було прийнято, учасники зустрічі не змогли домовитися. Про це написав у Twitter кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк.

Посли ЄС не змогли затвердити нові санкції проти РФ: подробиці

Санкції проти РФ (фото з відкритих джерел)

"Зустріч послів ЄС закінчилася. Поки що немає домовленості щодо нового пакету санкцій проти Росії. Завтра вони зберуться знову з метою домовитися — зокрема про граничну ціну на нафту", — йдеться в повідомленні журналіста.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що оголосили перші санкції через псевдореферендум на окупованих територіях. Російська влада провела так званий референдум на окупованих територіях. Він відбувався з 23 по 27 вересня. За намальованими результатами більшість населення підтримало приєднання до Російської Федерації. Через такі дії РФ Великобританія вирішила ввести санкції. Під санкції потрапили 89 осіб та три організації. У списку увійшли мільярдер Рік Нісанов, один з засновників металургійної компанії з Уралу Іскандер Махмудов.  

Також "Коментарі" інформували про те, що США готує санкції проти Росії через фіктивний референдум в Україні. Найближчим часом американський уряд планує озвучити економічні санкції проти Російської Федерації, яка провела незаконні референдуми на окупованих територіях України.Державний департамент США заявив, що через фіктивний референдум вони та їх партнери введуть санкції проти юридичних та фізичних осіб, які були залучені у цій брудній справі. Обмеження планують ввести найближчими днями, повідомляє прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини