Головна Новини Світ ЄС У ЄС відреагували на заяви Медведєва про Україну: порадили піти лікувати голову
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС відреагували на заяви Медведєва про Україну: порадили піти лікувати голову

Речник Єврокомісії Петер Стано порадив Медведєву звернутись до фахівця для лікування своєї психіки.

22 лютого 2024, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв заявив претензії на Київ та Одесу, назвавши ці міста російськими. На такі заяви відреагував речник Єврокомісії із зовнішньополітичних питань Петер Стано та порадив російському політику звернутись до відповідного фахівця.

У ЄС відреагували на заяви Медведєва про Україну: порадили піти лікувати голову

Заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Петера Стано попросили відреагувати на слова Дмитрія Медведєва щодо України. Стано вказав, що європейські політики зазвичай не коментують заяви людей, які намагаються привернути до себе увагу, тому з подібними повідомленнями порадив Медведєву звернутись до лікаря.

"Згадана вами особа публічно транслює діагноз про стан свого ментального здоров’я, єдине, що тут можна сказати – це порекомендувати консультації і допомогу фахівця", – сказав Петер Стано.

Європейський посадовець наголосив, що за ті мільярди доларів, які Росія витрачає на війну в Україні російське керівництво могло б підтримати своїх громадян, зокрема і у сфері здоров’я.

"Думаю, міністри закордонних справ країн-членів дуже чітко висловили свою позицію, коли зустрічалися у понеділок: що ми продовжимо підтримувати Україну, яка правомірно захищається від агресії", — додав Петер Стано.

Нагадаємо, що заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв заявив, що Росія має захопити Київ. Крім того, у свої пропагандистській промові Медведєв назвав Одесу "російським містом".

Також "Коментарі" писали, що Медведєв кілька разів погрожував ядерними ударами по Україні та її союзниках. Крім того, російський політик сказав, що Росія готова створити Апокаліпсис, який стане кінцем світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини