Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, де планує зупинитись російська армія: з цього місця йде загроза існуванню Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, де планує зупинитись російська армія: з цього місця йде загроза існуванню Росії

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв заявив, що Росія має захопити Київ. Крім того, у свої пропагандистській промові Медведєв назвав Одесу "російським містом".

22 лютого 2024, 10:22 comments6365
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв заявив, що не знає, де зупиниться російська армія в Україні, однак заявив, що Росія має захопити Київ. Крім того, колишній президент РФ назвав Одесу "російським містом" через нібито історію та мову людей, які у ньому говорять.

Медведєв розповів, де планує зупинитись російська армія: з цього місця йде загроза існуванню Росії

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв виступив перед російськими журналістами та заявив, що Росія планує захопити Київ через дві причини.

"Де зупинитись? Не знаю. Я думаю, що нам потрібно ще багато і серйозно працювати. Чи буде це Київ? Так, напевно, це має бути й Київ. Якщо не зараз, то через деякий час. Через дві причини. Київ російське місто і звідти йде загроза існуванню Російської Федерації", — сказав Дмитрій Медведєв.

Свою промову з тезами російської пропаганди Медведєв продовжив заявами про захоплення інших українських міст, зокрема Одеси. Чому, на думку Медведєва Одеса нібито є "російським містом" стали дві причини російського політика, які стосуються історії міста та мови.

"Одеса, повертайся додому. Ми зачекались Одесу в Російській Федерації. Навіть, у силу історії цього міста, які там люди живуть, на якій мові говорять, це наше російське місто", — заявив Дмитрій Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін також заявляв про необхідність для російської армії захопити Одесу, вказуючи, що місто нібито "російське".

Також "Коментарі" писали, що крім постійних незаконних та таких, що порушують міжнародне право територіальних претензій Росії до України, у Держдумі РФ була висловлена можливість висунення територіальних претензій і до США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини