Головна Новини Світ ЄС В Німецьких спецслужбах знайшли шпигуна, який міг працювати на Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німецьких спецслужбах знайшли шпигуна, який міг працювати на Росію

Службовці Федеральної розвідувальної служби Німеччини (BND) виявили та арештували ймовірного шпигуна, який міг працювати на Російську Федерацію.

23 грудня 2022, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Співробітника німецької служби зовнішньої розвідки BND підозрюють у передачі держтаємниці російським службам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DW.

В Німецьких спецслужбах знайшли шпигуна, який міг працювати на Росію

В Німеччині арештували можливого російського шпигуна. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор, який сам був пов’язаний зі спецслужбами РФ, насамперед КДБ, боїться, що програє війну в Україні, тому використовує різні невійськові засоби для покращення своїх позицій. Серед найпопулярніших це дезінформація, кібератаки та російські шпигуни, які проникають в політику, бізнес чи до спецслужб інших країн.

"Викриття ймовірного подвійного агента показує широкій громадськості, що Москва веде таємну війну далеко за лінією фронту з Україною. З цієї причини Німеччина повинна пам’ятати девіз НАТО: пильність — ціна свободи", — пише видання.

Німецькі служби не розкривають жодних подробиць щодо затримання ймовірного російського шпигуна, який працював у структурі BND.

"У цьому випадку особливо важливі обережність і обачність", — сказав глава BND Бруно Каль.

Німецьке видання зазначає, що поки невідомі масштаби зради шпигуна, а сам підозрюваний доставлений до слідчого суді. Як зазначає видання, після приходу до влади Путіна "Росія стала державою спецслужб".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Угорщина переховує російських шпигунів в посольстві.

Також "Коментарі" писали про російського шпигуна, якого викрили спецслужби Відня. Чоловік, який не мав роботи і жив на державну допомогу купував маєтки за кордоном та їздив декілька десятків разів за кордон за останні кілька років, побував в Росії, Грузії, Білорусі та інших країнах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини