Головна Новини Світ ЄС Житло з гілок і відсутність електрики: ЗМІ показали табір біженців на кордоні з Білоруссю та Польщею (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Житло з гілок і відсутність електрики: ЗМІ показали табір біженців на кордоні з Білоруссю та Польщею (ФОТО)

На кордоні є багато сімей із дітьми

13 листопада 2021, 13:09
Поділіться публікацією:

Журналісти дісталися табору біженців на кордоні між Польщею та Білоруссю. Зараз там перебуває близько двох тисяч мігрантів, більшість із яких хочуть потрапити на територію Великобританії чи Німеччини. Про це пише Telergam-канал Pavlovsky News.

Житло з гілок і відсутність електрики: ЗМІ показали табір біженців на кордоні з Білоруссю та Польщею (ФОТО)

Біженці на кордоні Польщі та Білорусі - фото: belta.by

Зазначається, що мігранти споруджують для себе тимчасове житло з гілок та дерев. Деякі розбивають намети прямо біля стін із колючого дроту. Продукти та воду мігрантам привозять, зазначають журналісти.

Крім того, вдалося з'ясувати, що на кордоні перебуває багато сімей з дітьми, а також військових з автоматами, які чергують периметром.

Однією з головних проблем біженці називають відсутність електрики та цигарок. Самі журналісти зазначили, що доступу до інтернету біля таборів мігрантів також практично відсутній.

Нагадаємо, що ділянки кордону між Польщею та Білоруською республікою, куди всі прибувають нові мігранти, зараз знаходяться під охороною польського війська. Водночас польські поліціянти на власній території шукають нелегалів, які змогли проникнути сюди, подолавши всі перепони

Раніше іракський нелегал Ребаз Наджм Хама Саїд відверто розповів про те, що зараз відбувається на кордоні білоруської республіки та Польщі. Він розповів про речі, які викликають шок. Цю розмову з іракським курдом читайте у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів, як Україна зміцнює кордон із Білоруссю, звідки є загроза міграційної атаки. Він також зазначив, що у найкоротший термін Україна має побудувати "інтелектуальний кордон" з Росією та Білоруссю. Експерти оцінили для видання "Коментарі" ці дії та те, чи справді велика загроза (зокрема навали мігрантів в Україну) з боку Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини