Головна Новини Світ Європа Активіст поставив дитячу труну перед будинком Віктора Орбана: жирнішає день за днем
commentss НОВИНИ Всі новини

Активіст поставив дитячу труну перед будинком Віктора Орбана: жирнішає день за днем

Угорський активіст критикує Орбана за його зв'язки з Путіним та вказує, що політична еліта "жирнішає з кожним днем", а країна перебуває в економічній кризі.

23 липня 2023, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Активіст та юрист Золтан Керещені відніс дитячу труну з написом "майбутнє угорської молоді" до одного з будинків прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на угорський ресурс Telex.

Активіст поставив дитячу труну перед будинком Віктора Орбана: жирнішає день за днем

Угорський активіст Золтан Керещені. Фото: Facebook Zoltán Keresztény

Керещені таким чином критикує керівну партію Угорщини "Фідес" та лідера країни Віктора Орбана за їх зв'язки з Росією. Активіст стверджує, що Орбан "прив'язав долю Угорщини з путіністкою, радянсько-російською державою". За його словами, тому Угорщина перебуває в економічній кризі, а політична еліта "жирнішає з кожним днем".

"Тепер тут не радянські війська, а агенти впливу Путіна, які створюють ненависть в угорському громадському житті та політиці. Тепер ми повинні боротися проти них! Інакше майбутнє угорської молоді залишиться в труні", — пише Золтан Керещені.

Сам Золтан Керещені називає Віктора Орбана "вічним генеральним секретарем Угорської соціалістичної робітничої партії Фідес", порівнюючи його з комуністичними попередниками та вказуючи на довгий період керування країною. Віктор Орбан був прем'єр-міністром Угорщини у 1998-2002 роках та очолює країну безперервно з 2010. 

Нещодавно угорський активіст  прославився тим, що замотав пам'ятник радянським солдатам сміттєвими пакетами на які встановив прапори ЄС, України і революційних подій в Угорщині 1956 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 38 країн написали спільну заяву у якій критикують угорський уряд через останні ухвалені закони.

Також "Коментарі" писали про парламент Угорщини, який прийняв суперечливий "закон про помсту".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини