Головна Новини Світ Європа Біля берегів Греції вантажний корабель розколовся на дві частини: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Греції вантажний корабель розколовся на дві частини: є постраждалі

Під час аварії корабля біля острова Кріт постраждали два моряки

25 січня 2022, 16:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля берегів Греції сталася аварія корабля. Про це пише видання РБК-Україна.

Біля берегів Греції вантажний корабель розколовся на дві частини: є постраждалі

Біля берегів Греції сталася аварія корабля. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 25 січня, біля північно-західного узбережжя грецького острова Крит. Повідомляється, що вантажне судно під прапором Коморських островів сіло на мілину і розкололося навпіл, коли про нього вдарили хвилі.

Десять моряків евакуювали офіцери берегової охорони, добровольці, а також екіпажі двох кораблів, що відгукнулися на сигнал лиха.

За даними ЗМІ, двох членів екіпажу було доставлено до медичного закладу. Вони діагностували серйозні симптоми переохолодження.

З'ясувалося, що судно прямувало до Лівії та перевозило метал на своєму борту. Наразі причини аварії невідомі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що американський винищувач здійснив невдалу посадку на авіаносець. Пілотові повітряного судна довелося катапультуватись. Внаслідок інциденту постраждали семеро моряків. Деякі з них були доставлені до медичного закладу. Решту оглянули на кораблі. Наразі стан потерпілих медики оцінюють як стабільний. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки спалахнули лісові пожежі. Полум'я утворилося на території двох штатів. У каліфорнії стихія, що розбушувалася, впритул наблизилася до популярної пам'ятки. На щастя, вогонь не міг пошкодити споруду. З пожежами продовжують боротися працівники пожежної служби. Їм вдалося локалізувати загоряння. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини