Головна Новини Світ Європа Дітей нелегалів госпіталізували до лікарні в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дітей нелегалів госпіталізували до лікарні в Польщі

Хворим дітям нелегалів надають медичну допомогу в Польщі

22 вересня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Більшість дітей, що прибули з батьками та хотіли перетнути кордон Польщі з Білоруссю, скаржаться на стан здоров'я. Про це повідомляє Польське радіо.

Дітей нелегалів госпіталізували до лікарні в Польщі

Після лікування дітьми і їх батьками займеться прикордонна служба, фото з відкритих джерел

Протягом тижня працівники Прикордонної служби Польщі привезли до дитячої лікарні у Білостоку вісьмох дітей нелегалів, що мали проблеми зі здоров'ям. За даними медиків, це діти різного віку з Конго, Камеруну та інших країн. Вік госпіталізованих різний, є дворічні діти з матерями, є неповнолітні, що подорожували самостійно.

У більшості лікарі діагностували застуду, виснаження та зневоднення. Однак, у деяких медики виявили інфекційну діарею, бронхіт, пневмонію. Усім госпіталізованим надається медична допомога.

За дітьми та їхніми батьками наглядають співробітники Прикордонної служби Польщі. Станом на 22 вересня прикордонники затримали 140 громадян інших країн, що нелегально перетнули кордон. Всього було понад 4 тисячі  спроб незаконного перетину кордону з Білоруссю.

Як повідомляв портал "Коментарі", на кордоні між Білоруссю та Польщею виявили тіла людей. Польська прокуратура буде розслідувати причини їхньої смерті. Відомо, що серед загиблих було громадянка Іраку, яка померла, ймовірно, від переохолодження. Тіло жінки буде направлено на експертизу для встановлення причин смерті.

Також ми писали, що на кордоні із США зібралися тисячі мігрантів, у регіоні гуманітарна криза. Мігранти живуть в поганих умовах, під мостом, очікуючи на розгляд їх запитів про імміграцію. Міст розташований на кордоні американського штату Техас та Мексики, він з'єднує Дель Ріо в Техасі з мексиканською Сьюдад-Акуньою. Повідомляється, що там вже зібралося понад 10 тисяч мігрантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини