Головна Новини Світ Європа Додик стверджує, що Захід не досягне своїх цілей в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Додик стверджує, що Захід не досягне своїх цілей в Україні

Милорад Додик виступив у Белграді.

5 листопада 2022, 20:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Боснійсько-сербський проросійський політик Милорад Додик вважає, що країни Заходу не зможуть довести Росію до бажаного стану, тому зосередяться на балканських країнах. Про це один з лідерів сербів Боснії і Герцоговини повідомив у інформаційній агенції Тanjug під час обговорення питань Косова у столиці Сербії.

Додик стверджує, що Захід не досягне своїх цілей в Україні

Милорад Додик. Фото з відкритих джерел

Проросійський Додик вважає, що США та інші країни Заходу намагаються дестабілізувати стан на Балканах. Боснійсько-сербський політик стверджує, що саме Захід допомагає косоварам створювати жахливі умови для сербів.

Окрім того, Милорад Додик говорить, що Захід нібито вимагає від України швидких та великих успіхів у війні проти Росії. За словами Додика головна ціль країн Заходу – це поразка Російської Федерації та можливість захопити ресурси цієї країни.

"Захід вимагає швидких успіхів, їхня кінцева мета – розірвати Росію та заволодіти її ресурсами", — озвучив свої думки Додик.

На цьому проросійський діяч не зупинився і призвав усіх сербів, включно з тими, що живуть в Сербії та Косово, виступити з єдиною позицією у справах дестабілізації в балканському регіоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про напружені стосунки між Сербією та Косово. Влада Косово оголосила, що з 1 липня номери жителів країни мають бути переведені на косівські, але через протести рішення посунули на 1 листопада. Окрім того, Сербія на початку листопада перевела армію в бойову готовність, адже за її даними на кордоні з Косово були помічені безпілотники.

Також "Коментарі" писали, що в бойову готовність на Близькому Сході перейшла армія США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини