Головна Новини Світ Європа Істерія в Європі наростає і Трампа вже публічно порівнюють із Гітлером: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Істерія в Європі наростає і Трампа вже публічно порівнюють із Гітлером: деталі

Колишній президент Німеччини прямо порівняв Трампа з Гітлером

26 липня 2024, 14:35
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп має особливу здатність апелювати до певного сегменту електорату своїм способом життя. Як передає портал "Коментарі", про це, аналізуючи ситуацію в США, сказав колишній президент Німеччини Йоахім Гаук, пише німецький таблоїд "Bild".

Істерія в Європі наростає і Трампа вже публічно порівнюють із Гітлером: деталі

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Політик зазначив, що є елемент ефективної комунікативної присутності, і це зовсім не залежить від того, до чого придатна людина і яка вона.

"Ви повинні згадати історію Німеччини. У нас був хлопець, якого німці називали фюрером. Він володів даром присутності у ЗМІ, що мало неймовірний ефект, що ціла країна пішла за ним... У Трампа є особлива здатність апелювати до певного сегмента електорату своїм способом життя. Я знаходжу майже незрозумілим, що цей хлопець із самої верхівки фінансового світу видає себе за рятівника бідних і безправних! Те, що християни-протестанти [у США] не ображені способом життя такої людини, а абсолютно щасливі, коли його обирають. Абсолютно загадково", — поділився думкою Гаук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній президент США Дональд Трамп у разі свого переобрання на пост глави держави може створити для України програму ленд-лізу на $500 млрд. Про це у своїй колонці для The Wall Street Journal розповів колишній держсекретар Майк Помпео.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відреагував на промову чинного президента Джо Байдена про вихід із передвиборчих перегонів. Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth, що звернення Байдена до нації було "дуже поганим" та "ледве зрозумілим".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини