Головна Новини Світ Європа Кордон Польщі обстріляли з пневматичної зброї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кордон Польщі обстріляли з пневматичної зброї (ФОТО)

Міністр оборони Польщі назвав обстріл провокацією з боку білоруських служб

1 грудня 2021, 16:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На кордоні Польщі стріляли із пневматичної зброї. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства оборони Польщі у соціальній мережі Twitter.

Кордон Польщі обстріляли з пневматичної зброї (ФОТО)

Обстріл польського кордону. Фото: twitter.com/MON_GOV_PL

В оборонному відомстві Польщі розповіли, що в районі Терасполя з пневматичної зброї було обстріляно освітлювальне обладнання, яке встановили польські солдати на кордоні з Білоруссю. Наголошується, що стрілянина велася з території Білорусі.

Кордон Польщі обстріляли з пневматичної зброї (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/MON_GOV_PL

Міністр оборони країни у своєму Twitter акаунті назвав цей інцидент провокацією з боку білоруських служб. А також зазначив, що такі дії є неприпустимими.

Для роз'яснення інциденту до Міністерства національної оборони буде викликано в військовий аташе Білорусі.

Кордон Польщі обстріляли з пневматичної зброї (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Білорусь зараз має напружені відносини з Європейським Союзом через мігрантів, які нині перебувають на її західному кордоні. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий припинити постачання російських енергоносіїв, якщо Польща закриє кордон із Білоруссю.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що до лав партії "Єдина Росія", що править у РФ, керівництво якої фактично здійснює Володимир Путін, тепер набирають мешканців окупованої частини Донбасу (ОРДЛО). Експерти розповіли, про те, що відбувається, чому і до чого це може привести? Чому не посилюються санкції – адже Росія явно порушує Мінські угоди? Співголова Громадської ініціативи "Права Право", історик, юрист Дмитро Снєгірьов припускає, що РФ реалізує абхазький сценарій. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини