Головна Новини Світ Європа На Балканах лютує негода: кілька країн страждають від повеней та снігопадів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Балканах лютує негода: кілька країн страждають від повеней та снігопадів

Від поганої погоди страждають Греція, Болгарія, Албанія та Сербія

13 грудня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Негода обрушилася на Балканський півострів. Про це пише видання "Кореспондент".

На Балканах лютує негода: кілька країн страждають від повеней та снігопадів

Погана погода. Фото з відкритих джерел

Балкани страждають від поганих погодних умов. Повідомляється, що постраждали такі країни, як Греція, Болгарія, Албанія та Сербія. Останню засипало снігом. У столиці країни дорожній рух практично зупинено. Спостерігаються проблеми із громадським транспортом. Міжнародний аеропорт припинив свою роботу. Декілька дерев звалилися на автомобілі. У західних регіонах багато будинків знеструмлено.

У цей час Грецію заливають дощі. Через рясні опади річки почали виходити з берегів. Потоками води було затоплено кілька невеликих населених пунктів. Стихія, що розбушувалася, також принесла з собою сильний вітер, який здатний повалити дерева. На півночі країни потоком води змила автомобіль із людиною всередині. 55-річна жінка загинула.

У Болгарії та Албанії також ллють дощі. Через сходи зсувів було заблоковано кілька гірських населених пунктів. У деяких районах спостерігаються проблеми з електроенергією.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Бразилії вулиці міст перетворилися на річки через повені. Негода відрізала від зовнішнього світу кілька населених пунктів. Стихія вже встигла забрати життя кількох громадян. На цей момент відомо про сім загиблих. Крім того, поранення різного ступеня тяжкості отримали понад 150 людей.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Балтійському морі сталося зіткнення двох вантажних суден. Один із транспортних засобів перекинувся після удару. Внаслідок інциденту кілька людей опинилися у воді. На цей момент вони вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини