Головна Новини Світ Європа Пашинян розкритикував МЗС Росії: може лише зарубати на носі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пашинян розкритикував МЗС Росії: може лише зарубати на носі

Лідер Вірменії різко висловився в бік речниці МЗС РФ Марії Захарової.

25 травня 2023, 17:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян відреагував на заяву від представниці Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової. Речниця заперечила лідеру Вірменії щодо діяльності ОДКБ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Armen Press.

Пашинян розкритикував МЗС Росії: може лише зарубати на носі

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян. Фото з відкритих джерел

Під час урядової години в Національних Зборах Вірменії депутатка Арпіні Давоян пригадала слова офіційної речниці МЗС РФ Марії Захарової, яка відреагувала на критичні слова Нікола Пашиняна про те, що ОДКБ покинула Вірменію. Захарова вказала, що "Росія вважає діяльність ОДКБ високоефективною".

Прем'єр-міністр Вірменії вказав, що не знає, хто так відреагував на його слова з Міністерства закордонних справ РФ, однак додав, що представники МЗС РФ не можуть бути його прямими співрозмовниками.

"Моїми співрозмовниками в РФ є президент та голова уряду Росії. Навіть представник МЗС такої шанованої та дружньої держави, як Росія, не може коментувати те, що я говорю, а може лише зарубати на носі те, що я говорю", — сказав Пашинян.

Нагадаймо, Вірменія неодноразово зверталась до Росії як свого партнера та члена ОДКБ просячи захист від атаки Азербайджану. Росія ігнорувала такі повідомлення, що викликало критику з боку Пашиняна, який все більше незадоволений діяльністю ОДКБ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кінець війни між країнами усе ближче. Президент Азербайджану відреагував на мирну пропозицію Вірменії.

Також "Коментарі" писали, що "Російське НАТО" на межі розвалу. Президент Росії Володимир Путін розчаровує своїх союзників по ОДКБ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини