Головна Новини Світ Європа Поки одна частина Туреччини страждає від пожеж, в іншій повені знищують все на своєму шляху (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки одна частина Туреччини страждає від пожеж, в іншій повені знищують все на своєму шляху (ФОТО)

Зсуви і повені утворилися через проливні дощі

11 серпня 2021, 16:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Туреччина потерпає від повеней. Про це повідомляє видання Hurriyet Daily News.

Поки одна частина Туреччини страждає від пожеж, в іншій повені знищують все на своєму шляху (ФОТО)

Повені в Туреччині. Фото: Європейська правда

Сильні дощі обрушилися на північ Туреччини. Через проливні дощі в кількох населених пунктах утворилися повені та зсуви.

В результаті сходу обвалу в районі Синоп сталося обвалення кількох житлових будинків. Водою відносило автомобілі місцевих жителів. На цей момент інформація про постраждалих від стихії не надходило.

У провінції Бартин через сильні опади затопленими виявилася велика кількість житлових будинків і підприємств. За допомогою бульдозерів врятували кілька десятків людей, які опинилися заблокованими у власних будинках. Повідомляється, що зараз ця провінція постраждала найбільше від стихії. Одна місцева мешканка була оголошена зниклою безвісти.

Також у провінції Кастамону водою затопило підвали будинків. В результаті сходу обвалу опинилася заблокована дорога, яка з'єднує центр міста Кастамону з районом під назвою Інеболу.

Поки одна частина Туреччини страждає від пожеж, в іншій повені знищують все на своєму шляху (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Греції продовжують горіти ліси. Пожежники протягом всієї ночі боролися з розповсюдженням вогню на житлові райони. Загоряння утворилися у важкодоступній місцевості. Через стихію було порушено водо- та електропостачання. Жителі двох десятків сіл були змушені покинути власні будинки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Алжирі через лісові пожежі загинуло понад 40 осіб. З них 25 були військовослужбовцями, які рятували місцевих від стихії, що розбушувалася. Деякі громадяни самостійно борються із займаннями. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини