Головна Новини Світ Європа Президент Сербії заявив, що ЄС готує чудові речі для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Сербії заявив, що ЄС готує чудові речі для України

Александар Вучич вказав, що Україну очікують великі подарунки на кінець року.

18 липня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Сербії Александар Вучич відреагував на рішення саміту НАТО у Вільнюсі, де Україна не отримала точної дати вступу у військовий альянс. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання RTV.

Президент Сербії заявив, що ЄС готує чудові речі для України

Президент Сербії Александар Вучич. Фото з відкритих джерел

Під час пресконференції сербському лідеру Александару Вучичу поставили питання, чи здивований він тим, що Україна не отримала зеленого світла на членство в НАТО під час саміту у Литві. Вучич вказав, що не збирається втручатись у справи великих держав, однак додав, що ЄС щось готує для України.

"Вони готують великі та чудові речі для України, великі подарунки на кінець року, принаймні, що стосується ЄС", — сказав президент Сербії Александар Вучич, проте не уточнив, що саме запропонують Україні її союзники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія обурена через рішення Сербії надіслати зброю Україні. У МЗС РФ заявили, що Кремль уважно стежить за сербськими ракетами, які отримала Україна. Міністр оборони Сербії Мілош Вучевіч заперечив звинувачення, вказавши, що Сербія продає зброю різним країнам, які можливо постачають її далі Україні. За його словами у Росії не повинно бути питань до Сербії, а до тих країн, які продають озброєння безпосередньо для України.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який різко висловився перед початком саміту НАТО у Вільнюсі. На слова президента України відреагували Сполучені Штати. Представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що "є розчарування та бажання швидко закінчити війну", тому з розумінням ставиться до заяв Володимира Зеленського. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини