Головна Новини Світ Європа У горах Туреччини знайшли зниклого безвісти українського альпініста
commentss НОВИНИ Всі новини

У горах Туреччини знайшли зниклого безвісти українського альпініста

В один момент чоловік перестав виходити на зв'язок, перебуваючи в горах

27 серпня 2021, 19:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині знайшли зниклого безвісти альпініста. Про це повідомляє видання Sözcü.

У горах Туреччини знайшли зниклого безвісти українського альпініста

У горах Туреччини пропав альпініст з України. Фото: Sözcü

Як стало відомо, інцидент стався в горах Туреччини. Повідомляється, що альпініст з України вирушив у похід по схилах гори Сюпхан в районі невеликого містечка Адільджеваз. Однак незабаром перестав виходити на зв'язок зі своїми друзями.

Під час прогулянки альпініст зійшов зі стежки і заблукав. Незабаром він подзвонив своїм друзям і повідомив про це, зазначивши також, що перебуваючи в пошуках вірного шляху пошкодив щиколотку.

Друзі зниклого передали інформацію турецької жандармерії. Не гаючи часу були розпочаті пошуки зниклого хлопця. Через деякий час альпініст зовсім перестав виходити на зв'язок і встановити його місцезнаходження не було змоги. Вночі пошуки були припинені і знову відновлені тільки з ранку. На той час телефон зниклого все також був відключений.

Як виявилося пізніше, альпініст дістався до найближчого села, де зміг зарядити телефон і зв'язатися з друзями, повідомивши про своє місцезнаходження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Угорщині трагічно загинула спортсменка з України. 38-річна українка загинула на трасі неподалік від озера Балатон. Вона брала участь у веломарафоні і їхала по автодорозі в нічний час доби. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Польщі загинув громадянин України, якого затримали правоохоронці. Українець в стані алкогольного сп'яніння заснув в автобусі. Правоохоронці доставили його у витверезник, де він загинув. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини