Головна Новини Світ Європа У Греції біля православного монастиря загорілися ліси
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції біля православного монастиря загорілися ліси

Церквам та монастирям нічого не загрожує

7 вересня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

На горі Афон, що знаходиться на півострові у Греції, 7 вересня спалахнули лісові пожежі. Про це повідомляє Еkathimerinі.

У Греції біля православного монастиря загорілися ліси

У Греції все ще трапляються лісові пожежі через спеку, фото Intime News

На місце пожеж вилетіли чотири літаки та гелікоптери, що скидають з повітря воду. Також на Афон виїхало близько 40 пожежників. До ліквідації пожежі залучили 11 одиниць техніки та три піхотні дивізії.

Через спеку та сильний вітер вогонь швидко поширювався. Загоряння сталося неподалік хутора, що розташований біля скита Святої Анни. Ця територія належить чернечій громаді.

Повідомляється, що місце пожеж є віддалене і важкодоступне. За словами заступника губернатора Афону Арістоса Касміроглу, швидка мобілізація пожежників дозволила локалізувати полум'я й запобігти його поширенню на інші території.

Потерпілих немає, церквам та монастирям нічого не загрожує. У районі все ще працюють пожежники. Гасіння пожеж утруднює сильний вітер у цій місцевості. 

Як повідомляв портал "Коментарі", у Китаї на одному з підприємств сталася велика пожежа. У виробничому приміщенні підприємства, яке спеціалізується на виготовленні пінопласту стався сильний спалах. На місце подій прибули співробітники пожежної служби. Їм вже вдалося ліквідувати загоряння. В результаті події, на цей момент, шестеро працівників підприємства вважаються зниклими безвісти.

Також ми писали, що у Стамбулі на хімічному заводі з вироблення традиційного турецького одеколону для рук і дезінфекційного засобу сталася сильна пожежа. Вогонь розповсюдився на виробничі будівлі, було чутні вибухи. У результаті події постраждала одна людина під час спроб загасити загоряння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини