Головна Новини Світ Європа У Грузії прогримів вибух на металургійному заводі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії прогримів вибух на металургійному заводі: є загиблі

За однією з версій на заводі вибухнула одна з установок

6 жовтня 2021, 19:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Грузії прогримів вибух. Про це повідомляє видання Обозреватель.

У Грузії прогримів вибух на металургійному заводі: є загиблі

Вибух на металургійному заводі в Грузії. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 5 жовтня на території Руставського металургійного заводу. Повідомляється, що за однією з версій на заводі вибухнула одна з установок.

При цьому, як розповів співробітник підприємства, на ділянці, де стався вибух, будь-які важкі або складні установки відсутні, додавши, що є тільки кисневі балони.

В результаті події загинув 59-річний чоловік. Він працював в цеху по переробленню металобрухту. На цей момент причини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Харківській області сталася масштабна пожежа. У місті Балаклія на відкритій місцевості утворилося сильне загоряння. Полум'я швидко поширювалося і загрожувало довколишніх будинків. На місце подій поспішили співробітники пожежної служби. Всього були залучено рятувальників з трьох відділень. Також ліквідувати загоряння допомагали військовослужбовці і співробітники відділення Балаклійського лісгоспу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що Лондон накрило масштабна повінь. Воно утворилося в результаті проливних дощів. Відзначається, що особливо сильно від повені постраждав фешенебельний район міста Найтсбридж. Згідно з даними фахівців в одному з лондонських районів всього за одну годину випало понад двадцять міліметрів опадів. Стихія зупинила роботу декількох ліній метрополітену. Через затоплень були закриті кілька автомагістралей. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини