Головна Новини Світ Європа У Грузії проливні дощі затопили курортне місто (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії проливні дощі затопили курортне місто (ФОТО)

Водою затопило торгові об'єкти і перші поверхи будинків

22 вересня 2021, 16:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Проливні дощі затопили вулиці в Грузії. Про це повідомляє видання Кореспондент.
Як стало відомо, на курортне місто Батумі обрушилися сильні дощі. Вулиці міста виявилися затопленими. Повідомляється, що особливо скрутне становище на вулицях Шавшеті, Багратіоні і Тавдадебулі. Там водою затопило торгові об'єкти і перші поверхи будинків.

У Грузії проливні дощі затопили курортне місто (ФОТО)

Злива затопила Батумі. Фото: ajaratv.ge.

У місті утворилися складності з пересуванням транспорту. Людям доводиться йти пішки по затоплених вулицях. Згідно з даними місцевого водоканалу Батуміс цкалі, на гарячу лінію вже надійшло близько півсотні повідомлень від громадян, яким терміново потрібна допомога.

На цей момент ведуться роботи з відкачування води з найбільш постраждалих від негоди місць.

У Грузії проливні дощі затопили курортне місто (ФОТО) - фото 2

Фото: ajaratv.ge.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Австралії стався потужний землетрус. На південному сході країни пролунали підземні поштовхи магнітудою понад п'ять балів. Осередок землетрусу залягав на глибині десяти кілометрів. У місті Мельбурн виявилися частково зруйнованими близько 40 будівель. Тисячі людей залишилися без електроенергії. Фахівці попереджають про можливість повторення землетрусу в найближчому часі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на острові Ла-Пальма сталося виверження вулкана під назвою Кумбре-Велья. Повідомляється, що вулкан спав протягом 50 років. Потоки розпеченої вулканічної лави прямують у бік населених пунктів. Лава вже знищила понад 100 будинків. Місцеві жителі змушені залишати своє житло. Військові допомагають проводити евакуацію. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини