Головна Новини Світ Європа У Косово зрізали стенд з Путіним: президента Росії назвали фашистом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Косово зрізали стенд з Путіним: президента Росії назвали фашистом (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Косово зрізав білборд з президентом Росії Володимиром Путіним.

25 січня 2024, 17:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Косово Джелал Свечла назвав президента Росії Володимира Путіна "фашистом" і зрізав стенд із його фотографією. Таким чином у Косово демонтують білборди, які були поставленні за допомогою Сербії. 

У Косово зрізали стенд з Путіним: президента Росії назвали фашистом (ВІДЕО)

У Косово зрізали білборд з Володимиром Путіним

У Косово у містечку Звечан прибрали білборд на якому були розміщені "почесні жителі" цього населеного пункту за версією Сербії. На "дошці пошани" було сім зображень, зокрема президента Росії Володимира Путіна, президента Сербії Александера Вучича та сербського тенісиста Новака Джоковича.

"Цим білбордам і зображенням фашистів і агресорів типу Володимира Путіна і противників нашої держави не буде місця в нашій державі", — пояснив демонтаж міністр внутрішніх справ Косова Джелал Свечла.

За словами Свечли у містечку Звечан прибрали незаконні білборди з символікою, яка є неприйнятною в Республіці Косово. Також міністр наголосив, що у Косово можу буьи лише один символ Сербії, а саме посольство в Приштині.

Процес демонтажу білборда з зображенням Путіна Джелал Свечла опублікував на своїй сторінці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія намагається використати конфліктні ситуації та інциденти між двома балканськими країнами, щоб відвернути увагу Європи від війни в Україні. Військові експерти та аналітики вважають, що таким чином Путін хоче вплинути на війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що президентка Косово Вйоса Османі заявила, що очікує "сміливих" рішень від України. Ймовірно натякаючи на те, щоб Україна визнала незалежність Косово. Вйоса Османі зазначила, що Косово підтримує Україну, її суверенітет та права, які українці виборюють проти агресивного та геноцидного сусіда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини