Головна Новини Світ США У США розбився літак: пожежа охопила лісосмугу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розбився літак: пожежа охопила лісосмугу (ВІДЕО)

Літальний апарат впав неподалік від аеропорту

27 липня 2021, 12:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки зазнав аварії літак. Про це пише F lightglobal.

У США розбився літак: пожежа охопила лісосмугу (ВІДЕО)

У США розбився літак. Фото: flightglobal.com

Як стало відомо, вчора, 27 липня, в американському штаті Каліфорнія поблизу аеропорту Траки-Тахо розбився приватний літак Twin Turbo Jet Challenger 605. Повідомляється, що літальний апарат зазнав аварії під час того, як заходив на посадку.

У місці падіння виникла потужна пожежа. Літак впав в районі лісосмуги. Співробітники правоохоронних органів міста Траки заявили про те, що в результаті події ні конструкції, ні люди, які знаходилися на землі не постраждали. На цей момент невідомо, скільки людей знаходилося на борту літального апарату.

Для довідки: за даними Bombardier Aircraft Inc., літак CL 600 розрахований на перевезення одинадцяти пасажирів і двох членів екіпажу.

У Мережі з'явилося відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сомалі розбився пасажирський літак. Він впав поблизу ґрунтової злітно-посадкової смуги. Повідомляється, що на його борту знаходилося 45 пасажирів. Літальний апарат вилетів зі столиці Кенії та звалився в аеропорту Ель-Вак. У Мережі з'явилися фото з місця подій. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що у Швеції розбився невеликий літак з парашутистами на борту. Він впав неподалік від місця зльоту. На місце прибули співробітники рятувальних служб. Повідомляється про загиблих. На борту літального апарату знаходилося вісім парашутистів і один пілот. У Мережі з'явилися фотографії з місця аварії борту. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини