Головна Новини Світ Європа У мережі з'явилося відео падіння вертольота з українцями на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося відео падіння вертольота з українцями на борту

Камера відеоспостереження зафіксувала момент падіння вертольота

8 липня 2021, 15:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У мережі з'явилося відео падіння вертольота з українцями на борту

У Польщі впав вертоліт з українцями. Фото з відкритих джерел

У Польщі камера відеоспостереження зафіксувала падіння вертольота з українцями на борту. Про це повідомляє видання RMF24.

Як стало відомо, польська прокуратура веде розслідування справи за статтею про доведення до аварії в повітряному русі. Нині встановлюються точні причини падіння літального апарату.

Камера відеоспостереження зафіксувала момент, коли гвинтокрила машина впала в озеро Талти, що на північному заході Польщі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в польському Вармінсько-Мазурському воєводстві приватний вертоліт із трьома людьми на борту впав прямо в озеро. Пасажири й пілот виявилися громадянами України, які проживають на території Польщі. Відомо, що у літального апарату відразу після зльоту почалися проблемні з двигуном і незабаром він впав у воду.

Постраждалих дістали з води туристи, які випадково пропливали повз на човні. Жінку і її неповнолітню доньку доставили по повітрю в лікарню. У них діагностували травми хребта. Пілот був доставлений у госпіталь, де за станом його здоров'я спостерігають медики.

Пізніше на місце аварії прибули рятувальники, які обстежили затонулу машину і виявили, що з неї витікає пальне. Як заявили фахівці, це не несло ніякої загрози для навколишнього середовища.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українська туристка в Єгипті отримала серйозні ушкодження під час катання на повітряному парашуті. Як стало відомо, під час польоту обірвався канат і постраждала влетіла головою прямо в катер. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rmf24.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини