Головна Новини Світ Близький Схід В Єгипті українська туристка каталася на водному парашуті і врізалася головою в катер (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті українська туристка каталася на водному парашуті і врізалася головою в катер (ФОТО)

Жінка отримала серйозні ушкодження

7 липня 2021, 18:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Єгипті на курорті Шарм-ель-Шейх серйозно постраждала туристка з України. Повідомлення про це з'явилися в соціальній мережі Facebook.

В Єгипті українська туристка каталася на водному парашуті і врізалася головою в катер (ФОТО)

Українська туристка отримала травми на відпочинку в Єгипті. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, жінка придбала поїздку на водному парашуті (парасейлінг) у представників готелю. Під час польоту стався обрив каната і туристку почало відносити у море.

Працівники, які надавали цю послугу, мабуть, не були готовими до такого повороту подій і просто перегородили своїм катером політ жінки. Туристка врізалася головою в борт плавзасобу.

У результаті нещасного випадку постраждалій наклали 15 швів, у неї виявлено струс мозку, а також розрив вуха і тріщини в хребцях.

Зазначається, що представники туроператора намагаються допомогти потерпілій, однак медики хочуть скоріше відправити жінку додому на літаку. Зараз вирішується питання про надання компенсації постраждалій.

В Єгипті українська туристка каталася на водному парашуті і врізалася головою в катер (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі впав вертоліт із громадянами України. Як стало відомо, у гвинтокрилої машини відразу після зльоту почалися проблеми з двигуном і вона впала в озеро. На борту перебували громадяни України, які проживають у Польщі. Постраждалих витягли з води туристи, які випадково пропливали поруч з місцем аварії. Детальніше про це читайте в нашій статт .

Також портал "Коментарі" писав про те, що найновіша модель електромобіля Tesla загорілася прямо під час руху. Більш того, системи блокування дверей авто вийшли з ладу і не випускали водія з охопленого вогнем транспортного засобу. Потерпілому довелося застосувати силу для того, щоб вибратися з палаючого авто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини