Головна Новини Світ Європа У Німеччині чоловік застрелив касира через вимоги одягнути маску
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині чоловік застрелив касира через вимоги одягнути маску

Чоловік пояснив, що є противником обмежень, пов'язаних із COVID

21 вересня 2021, 18:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині чоловік убив касира на автозаправній станції. Про це повідомляє видання ТСН.

У Німеччині чоловік застрелив касира через вимоги одягнути маску

У Німеччині чоловік застрелив касира. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в німецькому місті Ідар-Оберштайн. Повідомляється, що чоловік прийшов на АЗС, щоб купити пиво. Касир відмовився продати покупцеві товар, тому що він був без маски.

Почувши відмову, зловмисник сходив додому за револьвером і повернувся. Злочинець зайшов до приміщення в масці, взяв пиво, підійшов до каси, зняв маску і, почувши чергове зауваження касира, вбив його.

Нападником виявився 49-річний місцевий житель. Наступного дня він сам з'явився у відділення поліції і зізнався в скоєному. Чоловік пояснив, що є противником обмежень, пов'язаних із коронавірусною інфекцією.

Під час обшуку в будинку у підозрюваного було виявлено кілька одиниць вогнепальної зброї. Зазначається, що дозволу на них він не мав.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США чоловік стріляв у гостей на дні народження дитини. Під час святкування виник конфлікт через подарунки. Зловмисник зробив кілька пострілів і поранив трьох людей. Серед постраждалих — 16-річний юнак. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Вірджинія зловмисник відкрив вогонь у старшій школі. Правоохоронці за допомогою місцевих жителів змогли затримати підозрюваного. В результаті інциденту було поранено двоє людей. На цей момент їх життю нічого не загрожує. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини