Головна Новини Світ Європа У Німеччині іноземець захопив автобус з людьми: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині іноземець захопив автобус з людьми: подробиці (ФОТО)

Поліцейські організували масштабну операцію

22 вересня 2021, 10:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині захопили туристичний автобус. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Німеччині іноземець захопив автобус з людьми: подробиці (ФОТО)

У Німеччині чоловік захопив автобус. Фото: Bild

Як стало відомо, інцидент стався вчора ввечері, 21 вересня, на автомагістралі у Баварії. Повідомляється, що між пасажирами сербського автобуса виник конфлікт, в ході якого один з чоловіків пригрозив всіх убити. Він заявив, що у нього є вогнепальна зброя.

Водій транспортного засобу зупинився на узбіччі та дав пасажирам вийти. Якийсь час троє водіїв і правопорушник залишалися в салоні автобуса.

Співробітники правоохоронних організували масштабну операцію із залученням спецпідрозділів. Після того, як водій покинув салон автобуса, підозрюваний був затриманий. Зазначається, що він не чинив опору.

Правопорушником виявився 30-річний громадянин Сербії. Зброю на місці події не виявили. Зараз встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Німеччині чоловік застрелив касира через вимогу одягнути маску. Зловмисник хотів купити пива на автозаправній станції, однак почув відмову через те, що на ньому не було маски. Чоловік сходив додому за револьвером і повернувся. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Пенсільванія чоловік стріляв у людей на дні народженні дитини. Конфлікт виник через подарунки. Зловмисник зробив кілька пострілів з 9-міліметрового пістолета. Поранення отримали три людини. Серед постраждалих — 16-річний юнак. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини