Головна Новини Світ Європа У Норвегії продовжують знаходити трупи зниклих безвісти після руйнівного зсуву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Норвегії продовжують знаходити трупи зниклих безвісти після руйнівного зсуву

Доля кілька людей поки що залишається невідомою

6 січня 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

За шість днів напруженої роботи під завалами рятувальникам вдалося виявити тіла семи загиблих. На сьогодні долі ще трьох людей залишаються невідомими. Однак знайти їх живими надії практично не залишилося.

У Норвегії продовжують знаходити трупи зниклих безвісти після руйнівного зсуву

У Норвегії рятувальники шукають людей після сильного зсуву - фото з відкритих джерел

За інформацією рятувальників, загиблими вважаються десять осіб. Трьох із них не змогли знайти в жодному з місць, де вони теоретично могли перебувати. Якщо раніше ці люди вважалися зниклими, то тепер їх вважають загиблими.

Нагадаємо, що 30 грудня в норвезькому місті Аск сталося таке небезпечне явище природи як зсув. Своєю руйнівною силою він зніс практично десяток будинків і забрав людські життя. У той же день з містечка було евакуйовано  близько тисячі осіб.

У Норвегії продовжують знаходити трупи зниклих безвісти після руйнівного зсуву - фото 2

Кілька днів тому рятувальникам вдалося виявити тіло сьомої жертви цієї жахливої природної катастрофи. Нею виявилася вагітна жінка. Трагічним фактом є і те, що тіло її 2-річної дочки, а також тіло чоловіка, знайшли там же, під завалом. Повідомляється, що серед загиблих знайшли й тіло 13-річної дівчинки. Найстаршому із загиблих 69 років.

На цей момент пошуки не припинені. Вчора, 5 січня, рятувальникам в терміновому порядку довелося покинути місце події, оскільки було попередження про новий зсув. На щастя, на цей раз він виявився незначним, і ніхто не постраждав.

У Норвегії продовжують знаходити трупи зниклих безвісти після руйнівного зсуву - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в мережі опублікували шокуючі фото, зроблені на популярному пляжі Кута на Балі, який завалило величезною купою пластикового сміття, а також про те, що в аеропорту Ємену прогримів потужний вибух.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини