Головна Новини Світ Європа У Північній Македонії в COVID-лікарні сталася пожежа: багато загиблих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Македонії в COVID-лікарні сталася пожежа: багато загиблих (ВІДЕО)

У Північній Македонії горіла лікарня

9 вересня 2021, 10:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Північній Македонії сталася пожежа в медичному закладі. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Північній Македонії в COVID-лікарні сталася пожежа: багато загиблих (ВІДЕО)

Пожежа у лікарні. Фото: Twitter

Як стало відомо, інцидент стався в місті Тетово, що на північному заході країни. У лікарні для хворих коронавірусною інфекцією сталося загоряння. В результаті події загинули щонайменше 10 осіб.

За словами міністра охорони здоров'я Північної Македонії Венко Филипче, кількість жертв може зрости. Також він висловив співчуття родичам загиблих.

На цей час співробітникам пожежної служби вдалося повністю ліквідувати загоряння. Бригади "швидкої" мобілізовані для надання допомоги потерпілим.

Згідно з даними місцевого телеканалу Алсат-М, жертвами пожежі стали 14 осіб і ще близько двох десятків пацієнтів отримали поранення. З вогнем боролися 30 пожежників та сім спецмашин.

Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на річці Брахмапутра в Індії сталося зіткнення двох суден. На одному з них знаходилося понад сто пасажирів. Після аварії одна човен перекинувся, а потім пішов на дно. Розпочато пошуково-рятувальні операції. Повідомляється, що один із врятованих помер. Багато пасажирів судна вважаються зниклими безвісти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Мексиці потужний землетрус руйнує міста. Осередок підземних поштовхів знаходився на 12-кілометровій глибині неподалік від міста Акапулько. Під час землетрусу загинула щонайменше одна людина. На неї впав стовп. Кілька міст залишилися без телефонного зв'язку та електроенергії. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини