Головна Новини Світ Європа У Польщі автобус з дошкільнятами потрапив у ДТП: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі автобус з дошкільнятами потрапив у ДТП: є постраждалі (ФОТО)

Транспортний засіб злетів у кювет

21 вересня 2021, 13:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі автобус з дітьми потрапив у ДТП. Про це повідомляє видання RFM-24.

У Польщі автобус з дошкільнятами потрапив у ДТП: є постраждалі (ФОТО)

ДТП з автобусом у Польщі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від польського міста Бидгощ. Повідомляється, що автобус, в салоні якого знаходилися 31 дітей дошкільного віку і вихователі, потрапив у ДТП.

Згідно з даними ЗМІ, транспортний засіб спочатку з'їхав на узбіччя дороги, а потім злетів у кювет. У результаті події постраждали четверо дорослих пасажирів. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Зазначається, що одного з поранених доставили до медичного закладу повітрям. У нього підозрюють перелом стегнової кістки.

Життю дітей нічого не загрожує, проте вони були госпіталізовані з профілактичною метою. Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

У Польщі автобус з дошкільнятами потрапив у ДТП: є постраждалі (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/straztorun

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Ньюпорт зловмисник відкрив вогонь по учнях. На місце подій поспішили правоохоронці. У результаті події постраждали дві людини. Поранені були доставлені до медичного закладу. Правоохоронцям вдалося затримати злочинця. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Польщі на мітингу медиків літній чоловік поклав підпалену петарду собі до рота. В результаті події потерпілий отримав серйозні травми й був госпіталізований. Від отриманих травм чоловік помер у стінах лікарні. За даними ЗМІ, правоохоронці виявили біля загиблого передсмертну записку. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини