Головна Новини Світ Європа У Польщі підготували список санкцій проти Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підготували список санкцій проти Білорусі

Польща зверненться до Європейського Союзу з прохання продовження санкцій

10 листопада 2021, 14:58
Поділіться публікацією:

На кордонах між Польщею та Білоруссю наростає напруження. До кордону Польща стягнула війська, однак дві групи мігрантів прорвалися на її територію. Євген Єнін, заступник міністра внутрішніх справ, наголосив, що ситуація на кордонах загострюється. Наразі спостерігається приток мігрантів до прикордонних регіонів України.

У Польщі підготували список санкцій проти Білорусі

У Польщі підготували новий список санкцій, фото з відкритих джерел

В Польщі вже оголосили, що підготували перелік санкцій стосовно Білорусі. За словами заступника міністра закордонних справ Марціна Пшидача, санкції введуть щодо компаній та фізичних осіб. Про це повідомляє Польське радіо.

В оновленому списку зазначено більшу кількість людей з Білорусі, яким заборонять в'їзд до країн Європи. Крім того, санкції стосуватимуться авіаліній та транспорту. Адже авіакомпанії перевозять іммігрантів. Тому ті компанії, які й надалі будуть перевозити мігрантів, підпадатимуть під санкції від Євросоюзу.

Крім того, прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький наголосив, що на саміті Європейського Союзу Польща подаватиме прохання щодо продовження санкцій проти білоруського уряду.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Німеччині хочуть вирішити питання з мігрантами на кордоні Польщі, залучаючи Україну. За словами експерта із зовнішньополітичних питань фракції СДП у Бундестазі Нільса Шміда, треба дати пройти мігрантам до Польщі, а потім відправити їх до третьої країни, наприклад, України. Для того, що вони пройшли усі необхідні процедури.

У Польщі теж вважають, що мігранти можуть піти через кордони України. Наразі там ущільнюють оборону державного кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

10 листопада 2021, 15:49

Мигрантов надо вооружать и загонять в гейропу с оружием, чтобы они там убивали и сеяли хаос!)) Не только же гейропе разрушать экономику в странах третьего мира!


Новини