Головна Новини Світ Європа У Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв: десятки постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв: десятки постраждалих (ФОТО)

Машиніста одного з трамваїв доставили в госпіталь гвинтокрилом

5 серпня 2021, 16:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі сталося зіткнення двох трамваїв. Про це повідомляє видання RMF24.

У Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв: десятки постраждалих (ФОТО)

Зіткнення трамваїв у Польщі. Фото: twitter.com/MateuszChlystun

Інцидент стався в місті Познань. Повідомляється, що ДТП за участю двох трамваїв сталася на кільцевій розв'язці. В результаті події постраждали понад 30 осіб. З них шестеро отримали важкі поранення і були госпіталізовані прибулими на місце події медиками.

Також в аварії постраждав машиніст, який застряг у пошкодженому транспорті. Його довелося визволяти співробітникам рятувальних служб. Чоловік був доставлений до медичного закладу гвинтокрилом.

Зазначається, що більшість із пасажирів отримали легкі поранення. Зараз у місті призупинено рух цього виду транспорту. Встановлюються всі обставини інциденту.

У мережі з'явилися фото з місця події.

У Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв: десятки постраждалих (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/MateuszChlystun

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в штаті Міссурі (США) зійшов з рейок поїзд, який займався перевезенням сотень новеньких автомобілів марки Ford. На цей момент причини, через які стався цей інцидент, невідомі. Повідомляється, що в результаті події ніхто з людей не постраждав. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що неподалік від чеського населеного пункту під назвою Мілавче сталося зіткнення двох пасажирських поїздів. В результаті аварії постраждали кілька людей, десятки пасажирів були травмовані. Повідомляється, що зіткнення сталося через те, що машиніст одного з поїздів здійснював рух всупереч заборонному сигналу світлофора. Подробиці — у нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини