Головна Новини Світ Європа У Польщі трагічно загинув громадянин України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі трагічно загинув громадянин України

Нещасний випадок стався на будівництві

2 серпня 2021, 16:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі загинув громадянин України. Про це повідомляє видання Yavp.pl.

У Польщі трагічно загинув громадянин України

У Польщі загинув громадянин України. Фото: vifi.pl.

Як стало відомо, інцидент стався в населеному пункті Погожа, що в Сілезькому воєводстві. На будівництві стався нещасний випадок, в результаті якого загинув 56-річний громадянин України. Він займався розбиранням нежитлового приміщення.

Під час розбирання на чоловіка впала одна з внутрішніх стін. Потерпілий помер на місці від отриманих травм. Зазначається, що загиблий працював на будівництві офіційно і приміщення розбиралося легально.

На місце інциденту прибули медики та співробітники правоохоронних органів. Прокуратура встановлює всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в населеному пункті Бжозовец, який знаходиться біля польського міста Гожув-Велькопольскі, трагічно загинув громадянин України. Повідомляється, що під час виконання робіт на чоловіка впала десятитонна труба. Робочі разом зі співробітниками пожежної служби витягли постраждалого з-під завалу. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі жорстоко побили громадянку України. Жінка приїхала до польського міста Щецин на заробітки. Вона працювала там касиром.

Повідомляється, що протягом кількох місяців до неї приходила місцева жителька, яка всіляко ображала постраждалу. В один із днів між ними виник конфлікт, під час якого покупниця накинулася з кулаками на працівницю супермаркету. Потерпіла отримала безліч травм і тиждень пробула у лікарні. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини