Головна Новини Світ Європа У Польщі загинув громадянин України: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі загинув громадянин України: що сталося

Постраждалого намагалися реанімувати, проте врятувати його не вдалося

21 липня 2021, 19:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі стався нещасний випадок з громадянином України. Про це пише видання TVP.INFO.

У Польщі загинув громадянин України: що сталося

У Польщі загинув українець. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент відбувся у понеділок, 19 липня, в населеному пункті Бжозовець, який знаходиться біля міста Гожув-Великопольський. Під час виконання робіт на 50-річного чоловіка впала труба вагою у 10 тонн. Від отриманих травм потерпілий помер на.

На місце події прибули пожежники, які разом з робітниками витягли чоловіка з-під завалу. Потерпілому почали реанімацію, проте врятувати його не вдалося. Медики констатували його смерть.

За словами співробітника місцевої пожежної служби, ймовірно, що на чоловіка впала газова труба, яку підіймали вгору.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Москві громадянин України виштовхнув свою екскохану з вікна багатоповерхівки, а потім сам вистрибнув за нею. Повідомляється, що в той день між колишньою парою виникла сварка, коли чоловік приїхав, щоб забрати свої речі. Зараз за фактом цієї події проводиться розслідування співробітниками правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що німецькому місті Магдебург громадянин України напав на працівників пабу. Повідомляється, що між зловмисником і його жертвами стався конфлікт через прохання про дотримання карантинних обмежень. Під час сварки 41-річний чоловік накинувся на охоронців пабу з ножем, а потім, завдавши одному з них поранень, спробував сховатися. Подробиці інциденту — в нашій новині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини