Головна Новини Світ Європа У Польщі українці загинули в ДТП: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українці загинули в ДТП: подробиці

Всі загиблі працювали в одній із будівельних фірм

16 вересня 2021, 13:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі сталося смертельне ДТП з громадянами України. Про це повідомляє видання ТСН.

У Польщі українці загинули в ДТП: подробиці

Фото: Associated Press

Як стало відомо, автокатастрофа сталася у населеному пункті Лодзинського воєводства, що в центрі країни. Повідомляється, що на автодорозі місцевого значення сталося зіткнення мікроавтобуса і вантажного автомобіля з причепом. У результаті події від отриманих травм троє чоловіків, які перебували в першому транспортному засобі, померли на місці. Серед загиблих був 39-річний громадянин України.

Потерпілі були доставлені в медичні установи. Через кілька годин лікарі констатували смерть ще одного українця. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У поліції повідомили, що всі загиблі працювали в одній із будівельних фірм.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Угорщині загинула спортсменка з України. Жінка брала участь у веломарафоні. Велосипедистка їхала вночі по автодорозі. Її збив водій легкового автомобіля, який рухався в зустрічному напрямку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Водій розповів, що не помітити велосипедистку. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі громадянин України керував міським автобусом в стані алкогольного сп'яніння. Правопорушення було виявлено під час ранкової перевірки водіїв на тверезість. У крові у чоловіка було виявлено одне проміле алкоголю. Відзначається, що українець вже протягом довгого часу працював в Польщі й ніколи раніше не потрапляв у подібні ситуації. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини