Головна Новини Світ Європа У Польщі від побитого в трамваї українця вимагають платити штраф за зупинку транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі від побитого в трамваї українця вимагають платити штраф за зупинку транспорту

Потерпілий і його адвокат прокоментували ситуацію

21 серпня 2021, 09:39
Поділіться публікацією:

У польському місті Краків відбувся напад на українця. Чоловіка побили в громадському транспорті. Тепер з нього вимагають виплату штрафу за те, що трамвай під час бійки було зупинено. Про це повідомляє ТСН.

У Польщі від побитого в трамваї українця вимагають платити штраф за зупинку транспорту

Від побитого в Польщі українця вимагають виплату штрафу - фото: pinterest

За інформацією джерела, під час поїздки в трамваї в січні цього року на українця накинувся з кулаками невідомий чоловік. Це сталося, коли в салоні громадського транспорту залишився лише потерпілий та його кривдник. Відзначається, що до цього чоловік поводився вкрай неадекватно, проте ж ніякої уваги уродженець України на це не звертав.

"Чоловік був досить міцний — він тримав мене, а я не міг вирватися", — говорить потерпілий.

За словами чоловіка, нападки з боку незнайомця тривали аж до того моменту, поки трамвай не доїхав до своєї кінцевої зупинки. Водій помітив, що в салоні відбувається бійка. Потерпілий попросив його викликати поліцію, але в цей момент зловмисник вибіг з трамвая.

На наступний день чоловік зняв побої та написав заяву в поліцію. Однак вже через пару тижнів він був сповіщений про те, що справа закрита, оскільки знайти нападника не вдалося.

Ще через деякий час українець отримав лист від Управління громадського транспорту Кракова про те, що він повинен сплатити штраф у розмірі 520 злотих (приблизно 3 537 гривень) за затримку руху трамвая.

Потерпілий звернувся за допомогою до адвоката, який своєю чергою зазначив, що транспортна компанія повинна гарантувати пасажиру безпеку. В такій ситуації, за його словами, такого не було. Тому штраф можна оскаржити в суді.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Польщі загинув громадянин України. Перед цим поліціянти зв'язали буйного чоловіка ременями, однак після цього він почав синіти та втратив свідомість. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що в Польщі трагічно загинув молодий українець. У чужу країну чоловік поїхав на заробітки та провів там кілька останніх років. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини