Головна Новини Світ Решта світу Біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля: десятки людей загинули і зникли безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля: десятки людей загинули і зникли безвісти

Біля північно-східного узбережжя Мадагаскару затонуло вантажне судно

21 грудня 2021, 14:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля. Про це пише видання Xinhua.

Біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля: десятки людей загинули і зникли безвісти

Біля берегів Мадагаскару сталася аварія корабля. Фото: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася біля північно-східного узбережжя Мадагаскару. Повідомляється, що судно, на борту якого знаходилося близько 130 людей, вирушило до Соаньєрана-Івонго з Антанамбе, проте під час шляху до машинного відділення корабля почала надходити вода. Після цього судно пішло на дно.

Внаслідок аварії загинуло щонайменше 17 людей. Доля ще 60 пасажирів залишається невідомою. Вони вважаються зниклими безвісти.

У ході рятувальної операції було врятовано понад 40 людей.

За даними ЗМІ, судно, що затонуло, було вантажним і не мало ліцензії на перевезення пасажирів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Мексиці сталося обрушення підвісного мосту. У цей момент на ньому були десятки громадян. Внаслідок обриву постраждали понад 20 людей. Майже половину із постраждалих становлять неповнолітні. Багатьом була потрібна медична допомога. Наразі вже розпочато розслідування, яке встановить усі обставини інциденту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Малайзія страждає від масштабних повеней, які утворилися внаслідок злив. Потоки води руйнують інфраструктуру та житлові будинки. Місцеві мешканці змушені залишати свої будинки. Стихія, що розбушувалася, вже встигла забрати життя 15 людей. Найбільше жертв зафіксовано в Селангорн і Паханге. Повідомляється, що зливи були найсильнішими за останні 100 років. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини