Головна Новини Світ Європа У Польщі жорстоко вбили громадянина України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі жорстоко вбили громадянина України: подробиці

У місті Плоцьк було виявлено пораненого в шию українця

10 листопада 2021, 16:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі вбито громадянина України. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Польщі жорстоко вбили громадянина України: подробиці

Полиція. Фото: Pixabay

Трагедія сталася у польському місті Плоцьк, що у Мазовецькому воєводстві. Як стало відомо, на одній із вулиць міста було виявлено пораненого 33-річного чоловіка. На тілі потерпілого виднілися ножові поранення в області шиї. Українця госпіталізували медики, які прибули на місце подій.

Попри зусилля лікарів, урятувати життя чоловіка не вдалося. Він помер у стінах медичного закладу. Про те, що сталося, дізналися співробітники правоохоронних органів. Було розпочато розслідування.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних у злочині. Після допиту одного з них відпустили, а другому (32-річному українцю) висунули звинувачення у скоєнні вбивства.

У матеріалі вказується, що підозрюваний був добре знайомий із загиблим. Вбивство сталося з особистих мотивів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Африці на туриста напала отруйна змія. У цей момент потерпілий справляв потребу в туалеті. Хижак вкусив свою жертву прямо за статевий орган. Чоловіка доправили до лікарні повітрям. Медики надали допомогу хворому та вкололи кілька доз протиотрути. Чоловіку поставили діагноз — некроз і видалили клітини шкіри, що відмерли. Пацієнту знадобилася пластична операція.

Також видання "Коментарі" писало про те, що в одному з австралійських районів через затяжні дощі почали утворюватися повені. Місцевий мешканець опинився у пастці на дереві, коли його автомобіль змив потік води. Чоловікові довелося протягом кількох годин чіплятися за стовбур рослини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини