Головна Новини Світ Європа У Росії прогнозують велику війну з Європою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії прогнозують велику війну з Європою

Глава академії Генштабу Росії закликав готуватися до війни в Європі

7 березня 2024, 22:46 comments3152
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України може перерости у великомасштабну війну в Європі.

У Росії прогнозують велику війну з Європою

У Генштабі РФ заговорили про війну з Європою. Фото з відкритих джерел

За словами начальника академії Генштабу РФ генерал-полковника Володимира Зарудницького, не виключена можливість ескалації війни проти України у велику війну з Європою.

Він заявив, що "істотно зростає ймовірність цілеспрямованого втягування нашої держави в нові військові конфлікти".

За його словами, причиною війни у Європі нібито може стати те, що США та їхні союзники "всіма способами намагаються зберегти гегемонію та поставили собі завдання завдати Росії стратегічної поразки".

Також Захід нібито домагається зміни влади в Кремлі, щоб обмежити суверенітет РФ та зруйнувати її територіальну цілісність, заявив генерал-полковник. А тому, відзначив він, навіть "із закінченням війни в Україні кризова конфронтація Росії та Заходу не завершиться".

"Запущений процес трансформації існуючого світоустрою пов'язаний зі зростанням суперечностей, вирішення яких фактично завжди призводить до застосування військової сили", — заявив Володимир Зарудницький.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що своєю заявою про можливість відправлення до України іноземних військовослужбовців президент Франції Еммануель Макрон показав відсутність єдності у Європі, вважає військовий експерт Микола Бєлєсков. За словами експерта, президент Франції — людина крайнощів, яка довго виступала за перемовини з РФ, а тепер підтримує найрадикальніші рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник. За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини