Головна Новини Світ Європа У Румунії розбився літак: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Румунії розбився літак: є постраждалі (ФОТО)

В результаті події постраждали двоє пасажирів

10 серпня 2021, 16:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Румунії розбився приватний літак. Про це повідомляє видання Digi24.

У Румунії розбився літак: є постраждалі (ФОТО)

Катастрофа літака в Румунії. Фото: ISU Bucharest-Ilfov.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 10 серпня недалеко від міста під назвою Кітіла, що поруч зі столицею країни. Літальний апарат раптово втратив висоту і впав на землю в полі за містом. В результаті події постраждали двоє пасажирів.

Після повідомлення про катастрофу на місце інциденту поспішили медики та співробітники рятувальної служби. Двоє чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Один з них був доставлений до медичного закладу за допомогою вертольота.

На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У Мережі з'явилися фото з місця аварії літального апарату.

У Румунії розбився літак: є постраждалі (ФОТО) - фото 2

Фото: ISU Bucharest-Ilfov.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині автобус потрапив в смертельне ДТП. Як стало відомо, водій вантажного автомобіля скоїв зіткнення з переповненим автобусом. За попередньою інформацією причиною аварії могли стати неполадки в роботі світлофора. В результаті події загинув один пасажир автобуса і ще багато хто отримав поранення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі зіткнулися два трамваї. Аварія сталася на кільцевій розв'язці. В результаті лобового зіткнення транспортних засобів постраждали близько 30 пасажирів. Вони були доставлені в медичні установи медиками, які прибули на місце інциденту. На даний момент правоохоронці встановлюють причини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини