Головна Новини Світ Європа У Шотландії продається замок за 1 фунт: в чому хитрість
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шотландії продається замок за 1 фунт: в чому хитрість

На шотландському острові Рам продають старовинний замок за смішною ціною - за 1 фунт стерлінгів: чим це обумовлено

11 серпня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Вікторіанський особняк, розташований на острові Рам (Шотландія) шукає свого нового власника. Придбати нерухомість можна за 1 фунт стерлінгів (37 гривень), але до покупця буде важлива умова.

У Шотландії продається замок за 1 фунт: в чому хитрість

У Шотландії продається замок за 1 фунт / Фото: The Times

Замок Кінлох був побудований в 1897 році, і був улюбленою нерухомістю принца Чарльза, який планував провести там реставрацію, але так і не встиг це реалізувати. Тепер особняком зайнялася організація NatureScot, якій він належить. Її представники шукають нового власника і готові продати старовинний замок за 1 фунт стерлінгів, однак є нюанс — на ремонт майбутньому господарю маєтку доведеться витратити близько 20 млн фунтів стерлінгів. При чому, купити нерухомість може як приватна особа, так і приватна компанія або благодійний фонд.

Приблизна вартість робіт — 23,6 мільйона євро. Крім реставрації замку потрібно також відреставрувати "оркестріони" — рідкісний музичний пристрій, який імітує гру симфонічного оркестру.

NatureScot сподівається, що новий власник Кінлоха буде популяризувати не тільки замок, але й острів Рам, зробивши його популярною локацією для мандрівників з усього світу.

Нагадаємо, що на півдні Італії в регіоні Абруццо можна придбати будинок всього за 1 євро (32,66 гривні). Які умови ставлять перед охочими придбати нерухомість, прочитайте в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що будиночок у Франції за 1 євро — дуже приваблива і цікава пропозиція, чи не так? У комуні Рубе, розташованої біля бельгійського кордону, почали розпродавати будинку за смішною ціною. З чим це пов'язано і які умови?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини