Головна Новини Світ Європа У Словаччині розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Словаччині розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

На борту літака знаходилося три людини

27 серпня 2021, 18:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Словаччині розбився невеликий літак. Про це повідомляє видання Обозреватель.

У Словаччині розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

У Словаччині розбився літак. Фото Hasičský a záchranný zbor.

У селі Мокри-Гай на Скандинавському півострові зазнав аварії невеликий чотиримісний літак. У момент події на його борту знаходилося троє людей (один пілот і двоє пасажирів).

На місце прибули медики і співробітники рятувальної служби, яких викликали жителі району Скаліце. Прибувши на місце катастрофи рятувальники почали ліквідацію загоряння, яке сталося в салоні літального апарату. Коли вогонь вдалося загасити, були виявлені бездиханні тіла трьох осіб.

На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини авіакатастрофи. За попередніми даними, в технічному відсіку літака могла бути несправність.

У Словаччині розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО) - фото 2

Фото: Hasičský a záchranný zbor.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24. Інцидент стався, коли борт здійснював переліт на авіаремонтне підприємство, на якому він повинен був пройти плановий ремонт. Літак впав в лісистій місцевості. Повідомляється, що пілоти зуміли катапультуватися і їм на допомогу був направлений вертоліт. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії під час тренувального польоту впав військово-транспортний літак. На його борту перебувало троє членів екіпажу. Літальний апарат впав в лісосмузі неподалік від аеродрому. В результаті події льотчики загинули. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. У Мережі з'явилося відео, на якому зображена авіакатастрофа. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини