Головна Новини Світ Європа У Туреччині автобус з півсотнею пасажирів потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині автобус з півсотнею пасажирів потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)

Автобус врізався у причіп вантажівки

6 серпня 2021, 11:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині сталася серйозна ДТП за участю автобуса. Про це повідомляє видання Haberler.

У Туреччині автобус з півсотнею пасажирів потрапив у смертельну ДТП (ФОТО)

Смертельна ДТП в Туреччині. Фото: Haberler.com

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від населеного пункту під назвою Сома, що знаходиться на заході країни. Повідомляється, що рейсовий автобус їхав зі Стамбула в Ізмір й врізався у причіп вантажного автомобіля.

В результаті події загинули 10 людей і ще близько 30 отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце інциденту прибули медики, які госпіталізували потерпілих.

Від отриманих травм шестеро із загиблих померли на місці події, ще троє — у стінах медичного закладу міста Сома. Всього в транспортному засобі на момент ДТП знаходилось 50 осіб (з них 47 пасажирів, два водії й стюард). Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

У мережі з'явилися фотографії з місця трагедії.

У Туреччині автобус з півсотнею пасажирів потрапив у смертельну ДТП (ФОТО) - фото 2

Фото: Haberler.com

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що мандрівник у Туреччині випадково зняв на камеру смерть своєї свекрухи. Повідомляється, що це сталося тоді, коли сім'я прогулювалася в мальовничому місці неподалік від населеного пункту Тепеков, який знаходиться в провінції Артвін. Під час того, як чоловік знімав красиві види, камера записала, як його родичка впала зі скелі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі сталося лобове зіткнення трамваїв. Інцидент стався в місті Познань. На кільцевій розв'язці зіткнулися два транспортних засоби. Повідомляється, що в результаті події постраждали близько трьох десятків людей. Деякі з них отримали важкі поранення і були доставлені в медичні установи прибулими медиками. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини