Головна Новини Світ Європа У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: є загиблі (ФОТО)

Автобус, в якому знаходився 41 турист, потрапив у ДТП

13 вересня 2021, 12:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині перекинувся автобус з пасажирами. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: є загиблі (ФОТО)

ДТП у Туреччині. Фото: dha.com.tr

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 13 вересня на автодорозі Мугла — Денізлі. Згідно з даними місцевих засобів масової інформації, в салоні автобуса перебували громадяни України. Вони прямували з Бодрума в Денізлі.

За попередньою інформацією, подія трапилася, коли транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху. Автобус зіткнувся зі студентським шатлом, а потім перекинувся.

В результаті інциденту загинула щонайменше одна людина (водій автобуса) і ще десятки людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були доставлені в лікарню медиками, які прибули на місце подій.

Крім громадян України в салоні транспортного засобу знаходилися росіяни (всього 41 турист).

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: dha.com.tr.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Франції розбився вертоліт рятувальників. Вони вирушили на допомогу велосипедисту, який травмувався в горах. Очевидці розповіли, що гвинтокрила машина зробила кілька кіл над місцем посадки, а потім раптово почала втрачати висоту. Після падіння пролунало кілька вибухів. В результаті події загинула щонайменше одна людина. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Джорджія пролунав вибух у багатоквартирному будинку. Від вриваючись обрушилася частина будівлі. Під завалами опинилися люди. Прибулі на місце подій рятувальники зафіксували запах газу і провели евакуацію мешканців, які залишилися в уцілілій стороні будинку. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини