Головна Новини Світ Європа У Туреччині чоловік випадково зняв на відео, як його теща впала зі скелі (ВІДЕО 18)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині чоловік випадково зняв на відео, як його теща впала зі скелі (ВІДЕО 18)

Жінка спіткнулася об камінь і впала зі скелі в Туреччині

5 серпня 2021, 14:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Мандрівник випадково зняв момент, коли його теща впала зі скелі висотою 230 футів (трохи понад 70 метрів) і померла на очах у її наляканої сім'ї в Туреччині. Про це повідомляє видання Daily Mail.

У Туреччині чоловік випадково зняв на відео, як його теща впала зі скелі (ВІДЕО 18)

У Туреччині туристка зірвалася зі скелі. Фото: AP Photo / Emrah Gurel

Інцидент стався неподалік від турецького населеного пункту Тепеков, що в провінції Артвин. Чоловік на ім'я Кадір Сахінер знімав мальовничі гірські пейзажі під час прогулянки зі своєю сім'єю у лісі, коли сталася трагедія. У той час, як чоловік повернув камеру, щоб сфотографувати гарні краєвиди, він випадково зняв на відео момент, коли його 71-річна теща Пумпул Карадемір підійшла до краю скелі, щоб подивитися вниз, а потім втратила рівновагу і впала.

На відеозаписі видно, як жінка спотикається об камінь, а після падає з краю обриву. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і парамедики, які після годинного пошуку виявили бездиханне тіло літньої жінки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Бангладеш удар блискавки потрапив у групу людей, яка святкувала весілля. Повідомляється, що вони пливли на човні по річці Падма. В результаті події загинули щонайменше 16 осіб і ще кілька отримали поранення. Влада не виключила того, що список жертв згодом може збільшитися. Прибулі медики госпіталізували потерпілих. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Мексиці крокодил напав на туристку. Повідомляється, що в один із днів свого відпочинку дві дівчини пішли вночі на пляж. Коли вони підійшли до води, хижак напав на одну з них. Він вчепився дівчині в ногу і почав тягти у воду. Крики потерпілої почули люди, які проходили повз, і кинулися їй на допомогу. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Яра

5 серпня 2021, 13:51

Интересно кто статью написал? Наверное пацан не "замужем")) Если что то у мужиков Тещи))) Свекрови только у женщин! А, ну если там однополый брак тогда СОРРИ!)

yur

5 серпня 2021, 13:21

Если у мужчины была свекровь, то в Турции разрешены однополые браки???


Новини