Головна Новини Світ Європа У Туреччині вантажний потяг протаранив мікроавтобус з робітниками фабрики: багато загиблих і поранених (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині вантажний потяг протаранив мікроавтобус з робітниками фабрики: багато загиблих і поранених (ФОТО)

Робочі поверталися додому після нічної зміни на текстильній фабриці

4 вересня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині поїзд протаранив мікроавтобус. Про це повідомляє видання Associated Press.

У Туреччині вантажний потяг протаранив мікроавтобус з робітниками фабрики: багато загиблих і поранених (ФОТО)

ДТП в Туреччині. Фото: Європейська Правда.

Інцидент стався в провінції Текірдаг, що на північному заході країни. Повідомляється, що на залізничному переїзді сталося зіткнення мікроавтобуса і вантажного поїзда. В автомобілі знаходилися робочі текстильної фабрики, які поверталися додому з нічної зміни. Після зіткнення потяг ще деякий час протягнув мікроавтобус.

В результаті події загинули шестеро людей і ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце інциденту.

Згідно з даними місцевих ЗМІ, на відеозаписах з камер спостереження можна побачити, як водій мікроавтобуса маневрував навколо опущеного шлагбаума, щоб перетнути переїзд.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Мексиці сталося смертельне ДТП за участю автобуса і вантажного автомобіля. За інформацією ЗМІ, водій автобуса зіткнувся зі стоячим на трасі вантажівкою, а після цього в них врізалася ще одна фура. В результаті події загинули 16 людей і ще багато хто отримав поранення. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Нігерії група озброєних зловмисників увірвалася в приміщення навчального закладу. Невідомі скоїли викрадення 73 дітей. Співробітники правоохоронних органів висунулися на пошуки школярів. Влада штат закривають середні і молодші школи. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини